Over ons

Wij zijn actief op het gebied van preventie, preparatie, opleidingen, oefenen en repressie. Met de afdelingen worden de zogeheten BIO maatregelen op het gebied van brandveiligheid en brandweerondersteuning perfect op elkaar afgestemd en verzorgd. BIO brandpreventie is een open, transparant en eerlijke organisatie welke uw partner vormt in brandveiligheid en brandweerondersteuning. Wij kunnen optrede als een onafhankelijk en gecertificeerd advies- en inspectiebureau. Leveren producten, diensten & materialen, zijn een onafhankelijk en gecertificeerd opleider, verzorgen oefeningen en detacheren medewerkers.

BIO brandpreventie is een modern bedrijf en werken volgens het principe van het nieuwe werken. We hebben geen grote dure kantoren en iedereen werkt flexibel. De gehele automatisering is volgens de laatste technieken georganiseerd. Deze manier van werken heeft veel voordelen zoals een hogere efficiëntie, lagere kosten en een veel grotere flexibiliteit. De gehele bedrijfsvoering is zo ingericht, zodat we op alle vlakken zeer snel kunnen opschalen en daardoor altijd aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen.

Onze medewerkers en partners bestaan uit een uitgebalanceerde groep specialisten met zeer ruime relevante ervaringen, achtergronden en opleidingen. Gezamenlijk zijn onze medewerkers verantwoordelijk voor een brede groep tevreden gerenommeerde opdrachtgevers bij zowel de overheid (o.a. brandweer, gemeente, Rijksgebouwendienst) als het bedrijfsleven (o.a. vastgoed, zorg, onderwijs, industrie, kantoor & retail).

BIO brandpreventie schrijft SERVICE bewust met hoofdletters. Dit is namelijk één van de belangrijkste pijlers van het bedrijf, het is voor ons vanzelfsprekend. U kunt van ons niet alleen kwaliteit verwachten, een snelle levering hoort bij onze goede service. U kunt via onze website uw aankopen eenvoudig en via een veilige SSL verbinding betalen d.m.v. iDEAL.

Wilt u meer informatie over een product of dienst? Neem vrijblijvend contact met ons op en stuur een e-mailbericht via ons contactformulier.

BIO brandpreventie is een onderdeel van Health en Safety services Bos.