Zo, ik heb een eigen blog. Leuk, maar wat heeft u eraan?

Nou, niet zoveel. Behalve hopelijk een stukje inzicht in het vreemde vak van brandweervrouw en instructeur. Binnen het team van BIO brandpreventie mocht ik ook het één en ander vertellen over wat ik meemaak. Een aangezien ik graag schrijf, kreeg ik de vraag: schrijf eens wat op onze site. Zien mensen dat we toch ook echt mensen zijn. En dat zijn we!

Wie ik ben? Een instructeur brandweer en medisch instructeur (ik heb een hekel aan het woord instructrice) die de naam brandweerjuf als geuzennaam draagt. Ik ben ook gewoon een brandweervrouw die als beroepsmedewerker vele functies heeft gehad en nog steeds als vrijwilliger aan de slag is in een middelgroot brandweerkorps.

Bij BIO brandpreventie probeer ik met deze blogs wat uitleg te geven over preventie, over welke trainingen we geven, maar ook wat er gebeurd als dat allemaal niet meer werkt. Op mijn eigen wijze en op mijn eigen manier. Zodat u ook wat meer inzicht krijgt in de personen in het team, maar ook wat brandweermensen mee maken en wat zij denken. We publiceren regelmatig op facebook en twitter, dus houd daar in de gaten wanneer er een nieuwe blog online komt!

Ik wens u veel leesplezier! En bent u tevreden? Laat het me weten.

De brandweerjuf

 

EDIT: wij hebben nu ook een instagram account:

https://www.instagram.com/brandweerjuf/

Check it out (gewoon even een kijkje nemen mag ook).